Logona-Free лосион за тело 200мл

Zoom
 

Лосион за тело за осетлива кожа

Effects of the product:

Ја храни, ја заштитува кожата, воспоставува рамномерно ниво на влага и маснотија и ја зајакнува нејзината отпорност кон негативните надворешни влијанија.

Ingredients:

Природна и органска козметика којашто содржи растителен глицерин. Без парабени, бои и конзерванси.