SD PHYTOFEMME 45+SLIMING 15 ml viala x 20 (SD)

Zoom
 

СЕРТИФИЦИРАН ОРГАНСКИ ПРОИЗВОД Комбинација од 10 видиви растенија и плодови органски произведени, наменети е за надминување на непријатностите во пероидот на менопауза. Пакување: 20 ампули од 15 ml

Effects of the product:

Ленот е познат во промовирање на благосостојбата и удобноста за време на менопауза. Зелениот чај помага во намалувањето на телесната тежина и обликување на силуетата.

Characteristics:

Од една (1) до две (2) ампули на ден, чисти или разредени во половина чаша вода. Производот не е наменет за бремените жени и доилките.

Ingredients:

Две (2) ампули содржат: Linum usitatissimum - екстракт од семе на лен 9000 mg**, Vitex agnus castus - екстракт од плод на вид дива лаванда 400 mg**, Achillea millefolium - ајдучка трева 200 mg**, Camellia sinensis - лист од зелен чај 200 mg**, Humulus lupulus - мембрана на хмељ 200 mg**, Filipendula ulmaria - лист од кралица на ливадите 200 mg**, Salvia officinalis - лист на жалфија 200 mg**, Vitis vinifera - лист на црвена винова лоза 200 mg**, концентриран сок од јаболко, концентриран сок од сливи (** еквивалент на суво растение).