A-DERMA 20732 EXOMEGA крема 200мл

Zoom
 

Емолиентен крем за лице и тело

Effects of the product:

Кремот се употребува кај атопичен дерматит, егзема, при што ја смирува кожата , ја намалува сувоста и ја штити од надворешни влијаниа.

Ingredients:

Во својот состав содржи омега – 6, витамин Б3 , се употребува двапати дневно после гелот за туширање.