WELEDA органско масло за масажа на трудници против стрии 100мл.

Zoom
 

Посебно наменет за промените кои се случуваат на кожата во текот на бременост. Маслата од јојоба, бадем, пченични никулци и екстракт од арника и помагаат на кожата да ја подобри еластичноста.Природните масла од неролија и роза деливаат релаксирачки.

Effects of the product:

Ефикасно ја спречува појавата на стрии, како и корегирање на веќе постоечките. Погодно за трудници во текот и после бременоста.

Characteristics:

Мала количина од маслото е доволна за масажа неколку пати во денот.

Ingredients:

Маслата од јојоба, бадем, пченични никулци и екстракт од арника ,природните масла од неролија и роза од органско биодинамично потекло.