AVEN-10525 CLEANANCE гел 150мл

Zoom
 

Гел за миење на лице-без сапун за масна и проблематична кожа.

Effects of the product:

Овој гел се користи за отстранување на нечистотијата, го регулира излачувањето на маснотии и ги намалува иритациите на кожата.

Ingredients:

Овој гел е богат со термална вода и се нанесува на влажно лице, се распенува, нежно се масира со прстите и потоа лицето се плакне со вода.