Synergy Omega 3-6-9 желатински капсули

Zoom
 

За намалување на нивото на ЛДЛ холестерол и триглицериди во крвата

Effects of the product:

При кардиоваскуларни и цикулаторни заболувања како превенција и додатна терапија. Подобрување на меморија, концентрација и расположение. Совладување на симптоми на ревматоиден артрит и остеопороза.

Characteristics:

Зајакнување на имунитетот и одржување на здравјето на целиот организам. Го забрзува метаболизмот и се користи како природен лаксатив. Третман на кожни заболувања, алергии, акни, егзем и псоријаза.

Ingredients:

Масло од ленено семе, Масло пд јаглика, Канола масло, Масло од црна рибизла, Масло од семки од тиква.