DUCRAY-20181 ANAPHASE шампон 200мл

Крем-шампон против опаѓање

Effects of the product:

Шампонот се користи за слаби коси, и ја врака јачината, обемот и потикнува раст на косата.

Ingredients:

Содржи Б5, Б6, Б8 витамини и се употребува онолку често колку сакате, се нанесува на косата, се масира скалпот 2-3 минути и се мие темелно.