ALOE VERA биоактивен гел 100ml

Zoom
 

Гел за регенерација на иритирана, оштетена и дехидрирана кожа како и за додатна нега на здрава кожа

Effects of the product:

После сончање, бричење, депилација, епилација, радијација; кај полесни изгореници; кај алергиски промени на кожата; кај црвенила и перутање; кај акни, екцеми, убоди од инсекти

Characteristics:

Обединува екстракти од листовите на алое вера и чајно дрво. Алое верата делува на сите три слоја на кожата (епидерм, дерм и хиподерм) ја чува природната рН на кожата, ја храни и обезбедува балансирана влажност. чајното дрво спречува развој на бактериски, вирусни и гливични инфекции, содржи и Витамин Е која дава додатна хидратација и ревитализација