DUCRAY-20144 SELEGEL/SQUANORM SECHE шампон 200мл

Шампон против сув перут.

Effects of the product:

Шампонот брзо го отстранува перутот и врши превенција од повторно појавување.

Ingredients:

Содржи селен дисулфат, ихтиол и се користи 2 пати неделно во период од две недели.