LANSINOH рачна пумпа за доилки

Zoom
 

Специјално развиена за мајки кои дојат. Стандардната големина овозможува да го испумате мелкото во скоро сите бебешки шишиња.

Characteristics:

Удобна, ефикасна и безбедна за користење.

Ingredients:

Силикон.