Logona-Free глицерински сапун 100гр.

Zoom
 

Глицерински сапун

Effects of the product:

Нежно ја чисти кожата без сушење.

Ingredients:

Природна и органска козметика којашто содржи растителен глицерин. Не содржи ЕДТА и агресивни антибактериски средства. Без парабени, бои и конзерванси.