PFERDEBALSAM (коњски балзам) 500ml-Pharmavital

Zoom
 

Традиционалнен хербален балсам чии состојки имаат благопријатно дејство на коските и мускулите

Effects of the product:

Моментално отстранува болки од замор,болки од спортување,реуматски болки, отоци, напнатост ,лади и дава чувство на релаксираност и опуштеност