Масло од тиква

Антиоксиданс

Effects of the product:

Превенција на болести на простата и мочен меур

Characteristics:

Содржи витамин А, Е, Цинк, Омега 3 и 6. Исто така е богато со фитостерол кој има позитивен ефект врз високиот холестерол.

Ingredients:

100 % масло од семки од тиква