Аlvogen O.R.S шумливи таблети

Zoom
 

За соодветен баланс на течности

Effects of the product:

Брз и ефикасен надомест на течности и електролити

Characteristics:

Ја надокнадуваат водата и минералите потребни на организмот и помагаат да се одржи соодветен баланс на течности во телото

Ingredients:

Глукоза, лимонска киселина, натриум бикарбонат, натриум хлорид, калиум хлорид.