Corine De Farme Сензитивни влажни марамиња

Zoom
 

62 влажни марамчиња Со органски невен 99% од природно потекло Не содржат алкохол и парабен

Ingredients:

Да се чува вон дофат на деца. Не се употребува на воспалена или оштетена кожа. Во случај на постојан исип, побарајте медицински совет. Не содржат парабен, феноксиетанол, бои, алкохол, минерални масла и парфем.