Agaricus Blazei® капсули

Zoom
 

Моќен имуностимулатор

Effects of the product:

Инхибиција на метастази

Characteristics:

Полисахаридите и глуканите ја намалуваат и контролираат пролиферацијата на канцерогените клетки и спречуваат нормалните клетки да станат канцерогени. Аgaricus blazei е ефикасна и во борбата против дијабетесот и го намалува нивото на холестерол.

Ingredients:

Agaricus blazei