FOLREX cream 100 ml

Zoom
 

Крема со аналгетско и антиинфламаторно дејство

Effects of the product:

Ублажување на мускулни, коскени и зглобни болки со различна етиологија, при повреди и лезии.

Characteristics:

Активираната фолна киселина, како аналгетик и антиинфламаторен агент обезбедува многу благопријатни ефекти, во споредба со НСАИЛ, бидејќи претставува одличен катализатор и миелински протектор.

Ingredients:

Активирана Фолна киселина