DR.HAUSCHKA масло за коса од неем 100мл

Масло за коса

Effects of the product:

За сува,распукана или слаба коса. Ја враќа виталноста имекоста на косата.

Ingredients:

Содржи етерични масла од неем и се нанесува на мокра или сува коса.