BF Crn kim маст

Zoom
 

При неуродерматитис, егзем, псоријаза и други кожни проблеми како акни, лузни, стрии и кај сува и спукана кожа.

Effects of the product:

Противвоспалително и регенеративно дејство

Characteristics:

Маста содржи ладно цедени масла од црн ким и ноќниче богати со незаситени масни киселини кои ја поттикнуваат размената на материите во клетките.

Ingredients:

Масло од црн ким (Nigela sativa), масло од ноќниче (Oenothera officinalis), екстракт од невен (Calendula officinalis)и зоб (Avena sativa)