AVEN-10446 HYDRANS OPTIMALE LEGERE крем 40мл

Лесен хидратантен крем.

Effects of the product:

Кремот се користи за нормална и комбинирана дехидрирана кожа и има совршен хидрирачки модел, кој дава пријатно чувство и овозможува кожата да стане мека.

Ingredients:

Содржи висок процент на термална вода, се употребува наутро и навечер.