DR.HAUSCHKA гел за туширање од роза 150мл

Zoom
 

Гел за ту за сува кожа

Effects of the product:

Ја негува и чисти сувата и чувствителна кожа

Ingredients:

Содржи етерични масла од роза , се нанесува на мокро тело и се плакне.