ELSEVE ARGININE RESIST спреј против опаѓање 250мл

Спреј против опаѓање.

Effects of the product:

Се користи за зајкнување на коренот и против опаѓање на косата.

Ingredients:

Содржи арганин, и се нанесува на мокра или сува коса.