TANANA ANTICELLULIT чај во филтер кеси за 20х3гр.

Zoom
 

Содржи мешавина од билки кои го стимулираат елиминирањето на вишокот течности и токсини од организмот. Со редовна употреба се елиминираат и разградуваат веќе постоечките и спречуваат наталожувањето на нови наслаги целулит.

Characteristics:

Во чаша со згреана вода се става една кесичка и се остава да отстои 5-10 мин.

Ingredients:

Кора од круша, лист коприва, лист од бреза, магдонос.