AVEN-10250 POUR INTOLLERANTлосион 200мл

Блак лосион за интолерантна кожа

Effects of the product:

Сретство за отстранување на шминка,за чувствителна ,иритиран и кожа склона кон алергии.

Ingredients:

Содржи висок процент на термална вода, лосионот не се плакне, се одстранува со памучен туфер.