KLORANE-33100 CAPUCINE шампон 200мл

Шампон против сув перут.

Effects of the product:

Служи за брза елиминација на сувиот перут.

Ingredients:

Содржи екстракт од поточарка, се употебува два пати неделно, а потоа еднаш неделно заради одржување на косата.