HIP ORS 200 раствор за рехидратација

Zoom
 

Раствор за рехидратација

Effects of the product:

За регулирање на пореметената рамнотежа на водата и електролитите.

Characteristics:

Ја надокнадуваат водата и минералите потребни на организмот и помагаат да се одржи соодветен баланс на течности во телото

Ingredients:

Вода, морков, ориз, натриум цитрат, калиум цитрат, лимонска киселина.