Vitamax Coenzim Q10 таблети 10 mg

Zoom
 

Чувар на срцето и крвните садови

Effects of the product:

Одличен борец со стареењето

Characteristics:

Обезбедува енергија неопходна за правилна работа на срцето, го штити од негово прекумерно оптеретување и оштетување. Ја зголемува психо-физичката кондиција на телото. Потребен е за одржување на здрави непца и превенција од парадентоза.

Ingredients:

Coenzyme Q10