Хидролизиран Колаген во прав

Zoom
 

За мазна сјајна кожа како и за јака коса и нокти

Effects of the product:

100% хидролизиран колаген во прав го успорува биолошкото стареење на кожата. Колагенот е најзастапената белковина во човечкото тело. Се наоѓа во длабоките слоеви на кожата , ноктите, коските, косата и рскавиците.

Characteristics:

Како резултат на биолошкото стареење на организмот недостатоците од колаген треба да се надополнуваат и тоа во препорачани дневни дози од две мерици, растворени во сок, вода, јогурт или млеко затоа што само растворен колагенот има најдобра ресопција.

Ingredients:

100% Хидролизиран колаген во прав, Протеини, Заситени масни киселини и натриум.