BLUE CAP gel 400 ml

Zoom
 

Blue Cap гел за туширање со медицински терапевтски ефекти кај проблематична кожа

Effects of the product:

Blue Cap гелот за туширање е наменет за секојдневна нега на сува кожа, склона кон псоријаза или лишаи. Го ублажува јадежот , го намалува лупењето и ја хидрира кожата, правејќи ја мека и еластична, со свилен сјај.

Characteristics:

Blue Cap гелот за туширање опфаќа поголеми регии од кожата при самото туширање и е одлична дополна на спрејот и кремот. За да се постигне оптимален ефект, погодни се за меѓусебни комбинации

Ingredients:

Молекуларно активиран Цинк Пиритион