Jomelop G мелем

Zoom
 

Мелем за опекотини

Effects of the product:

Ефикасен кај опекотини од втор и трет степен

Characteristics:

За зараснување на рани на кожа на лице и тело, настанати под дејство на различни агенси (оган, хемикалии, физички агенси)

Ingredients:

Диспергиран екстракт на лековити билки од последна берба во полуцврста масна подлога од пчелин восок у маслиново масло.