NESTLE NESCAFE CLASSIC лименка (250 гр. + 20 гр.)

Zoom
 

Растворливо кафе е 100% кафе кое се добива до екстракција од пржени зрна кафе. Гранулите настануваат со испарување на водата. Користени се само одбрани зрна кафе. Најомиленото кафе на цел свет. Ги содржи сите квалитети на вашето кафе, совршен за убав почеток на денот.

Characteristics:

Се раствора една до две лажици, по желба, во вода која не се грее до вриење.

Ingredients:

100 % Кафе.