FRUCTIS PURE&SHINE 2/1 шампон 250мл

Zoom
 

Шампон со регенератор

Effects of the product:

Шампон со регенератор за зајакнување на косата.

Ingredients:

Содржи концентрат на овошни компоненти се нанесува на мокра коса и се плакне.