AVEN-10300 PAIN SUG AU COLD CREM одмивач 100гр

Zoom
 

Сапун за секојдневно чистење на осетлива кожа

Effects of the product:

Многу богато сретсво за чистење без сапун со колд крем за чувствителна кожа на лице и тело.

Ingredients:

Во себе соджи колд крем и се употребува по потреба.