DR.HAUSCHKA дезодоранс фреш 50мл

Zoom
 

Сретство против потење и деодорирање

Effects of the product:

Се употребува при умерено и прекумерно потење.

Ingredients:

Не содржи алуминиум, парабени, содржи етерични масла, се употребува еднаш дневно на чиста кожа