ARNIKA HERBAL MIX гел 40ml

Zoom
 

Природен гел за третирање на ревматски и друг вод на болки во мускулите, коските и зглобовите.

Effects of the product:

Кај тегоби и исчашувања на коските и зглобовите; кај отечени и уморни нозе како резултат на долго стоење; за подобрување на периферна циркулација.

Characteristics:

Содржи цвет од планинска арника за подобрена периферна циркулација; екстракт корен од гавез и екстракт од кора од врба.