CO TRIPLE ACTION паста за заби 100мл

Паста за заби

Effects of the product:

Ги штити забите од кариес,има ниска абразивност со што не ја оштетува глеѓта,и го освежува здивот.

Ingredients:

Со вкус на минт се употребува наутро и навечер.