DUCRAY-20105 SQUANORM SO ZINC лосион 200мл

Лосион против првут со цинк.

Effects of the product:

Лосионот се користи за елиминација на перутот, го одржува природниот баланс на скалпот, го намалува чешањето и црвенилото, и спречува повторно појавување на перут.

Ingredients:

Содржи цинк сулфат, келуамид, се употребува на сув или малку влажен скалп со нежно масирање и не се плакне.