BETAVITEVIT Q10 30 таблети

Zoom
 

Комбинација од сув пивски квасец и коензим Q10 (Убихинон)

Effects of the product:

За правилно функционирање на виталните органи, за особи кои брзо се заморуваат; кај мигрена и хрони6ен умор; особи со срцеви тегоби; спортисти; за подобрување на имунитетот.

Characteristics:

Пивскиот квасец е природен извор на витамините Б-компекс, есенцијални аминокиселини, протеини, минерали, олигоелементи, глутатион и нуклеински киселини, сите поволно влијаат на нервниот систем, органите за варење, рамнотежа на цревната флора, зголемување на апетит, имунитет и подобра концентрација. Коензимот Q10 е силен антиоксиданс кој штити од штетното дејство на слободните радикали.