Vitamax Beta caroten капсули (2+1 гратис)

Провитамин на витамин А

Effects of the product:

Моќен антиоксиданс

Characteristics:

Помага во одржување на добар вид, го подобрува имунитетот, помага при настинки

Ingredients:

Beta caroten