КАПСУЛИ СО ЛУК, ОМЕГА 3 И ВИТАМИН Е

Zoom
 

Дополна во исхраната за виталност на организмот кај луѓе во средни и зрели години.

Effects of the product:

Природните состојки од лук, Омега 3 и Витамин Е вршат детоксикација на организмот, односно помагаат во одржување на виталност на организмот.

Characteristics:

Препорачаната дневна доза е 3 капсули на ден после оброк со повеќе течност. Се препорачува да се употребува редовно и непрекинато.

Ingredients:

Allium sativum, Omega-3, Cichorium intybus, Tokoferol