ЛИПОСТОП капсули со Неопунтија

Zoom
 

Капсули за слабеење од листови на кактус во прав (NeOpuntia)

Effects of the product:

Липостоп е природен производ кој ги врзува мастите. Од вкупната количина внесени масти растителните влакна на кактусот ги врзуваат 28.3%.

Characteristics:

NeOpuntia е природна состојка добиена од листови на кактус кој расте во пустина во екстремни услови за живот, со многу мало количество на вода.Кактусот содржи состојка која ги врзува маснотиите кои се внесени со храната.Мастите на тој начин врзани не преминуваат во крвта туку се исфрлаат од организмот по природен пат. Препорачана дневна доза е 6 капсули. Се земаат 2 до 3 капсули после секој оброк со поголемо количество на вода.

Ingredients:

Opuntia ficus indica