WELEDA органско масло за масажа на детското стомаче 50мл.

Zoom
 

Со масажа на стомакот се спречува негова надуеност. Богата комбинација од масла е иделана за масажа на бебешкото стомаче кое помага и во редуцирање и спречување на појава на грчеви.

Effects of the product:

Ја негува и релаксира бебешката кожа.

Characteristics:

Маслото го загреваме меѓу дланките и нежно масираме околу папокот во правец на стрелкит е на часовникот. Масажата може д апродолжи во насока на левиот бут.

Ingredients:

Природени бадемово масло, и етерично масло од мајоран, римска камилица и кардамон со органско биодинамично потекло.