CANBEBE 4+ бебешки пелени 9-20кг 54 парч.

Извонредно меки и еластични.Обезбедуваат темелна хигиена, удобност и непречено дишење на детската кожа

Effects of the product:

Детската кожа е сува и повеќе часови по промена на пелената.

Ingredients:

Нане,минерални соли,камилица мирта,ехинацеја,жалфија и ратанија.