ADERMA Epitheliale A.H крема

Zoom
 

За задравување на рани, без белези

Effects of the product:

Заздравување на рани при биопсии, криотерапија, дермоабразија, епилација

Characteristics:

Стимулира раст и обновување на кожата, помага во реструктуирањето на колагенот во кожата, навлажнува и штити.

Ingredients:

Rhealba овес екстракт, хијалуронска киселина, витамин А+Е комплекс