ABO HEALTH SALBEI BONBONS -ЖАЛФИЈА БОНБОНИ

Zoom
 

без шеќер со засладувачи

Effects of the product:

Жалфија бонбоните на Abo Pharma содржат екстракт и етерични масла од растението жалфија кое човекот го познава и користи со векови. Содржат Витамин Ц кој придонесува за нормално функционирање на имуниот систем.

Ingredients:

исомалт, екстракт од жалфија 2.8%, Витамин Ц, киселина: винска киселина, масло од жалфија 0.3%, засладувачи: аспартам*, ацесулфам К.(* извор на фенилаланин). Не содржи млечен шеќер и глутен. Не содржи вештачки бои и конзерванси.