DR.HAUSCHKA хидратантен дневен крем 100мл

Zoom
 

Дневе хидратантен крем

Effects of the product:

Делува на дехидрираната кожа, со што ја враќа влагата и сјајот на кожата.

Ingredients:

Се употребува кај сите типови на кожа за хидратација.