A-DERMA 20710 MOUSSANT AVOINE гел 200мл

Zoom
 

Гел за миење без сапун

Effects of the product:

Формула без мирис, која го чисти епидермисот, ја омекнува иритираната кожа, се користи на лице и тело, кај бебиња, деца, возрасни.

Ingredients:

Во својот состав содржи млеко од Rheaiba се користи на мокра кожа и се плакне со вода.