AVEN-10231 NUTRI COMPENS крема 40мл

Богат хранлив крем.

Effects of the product:

Специфична, високо хранлива дневна нега за сува и девитализирана осетлива кожа, ја омекнува и регенерира кожата давајќи чувство на мекост и свежина во текот на целиот ден.

Ingredients:

Содржи висок процент на термална вода, се нанесува наутро и навечер.