AVEN-12250 TOLERANCE EXTREME крем 50мл

Крем за хиперчувствителна кожа

Effects of the product:

Крема против иритации, за смирување после дерматолошки зафат, во случај на алергиски на кожата.

Ingredients:

Содржи висок процент на термална вода се употребува по потреба или како нега на лице.