Q 10 капсули

Подршка на срцето, циркулацијата и срцевиот мускул

Effects of the product:

Го поттикнува создавањето на енергија во организмот. Моќен антиоксидант кој природно го успорува процесот на стареење.

Characteristics:

Превентива од кардиоваскуларни заболувања, штити од згрутчување на крвта и го намалува крвниот притисок.

Ingredients:

Коензим Q-10 30 mg